bouwspeelplaats Holy

Bouwspeelplaats Holy is al vele jaren de plaats in Vlaardingen waar kinderen van 6 t/m 12 jaar zich elke schoolvakanties uit kunnen leven met het bouwen van hutten. Gewapend met hamers, spijkers en houten pallets kiezen de kinderen een plekje op het grote terrein en timmeren de meest creatieve hutten, forten en kastelen in elkaar. Naast het bouwen, kunnen de kinderen trampoline springen, kan er met warm weer gezwommen worden, mag er gefietst worden met de waterfietsen en is er een speeleiland waar de kinderen avonturen kunnen beleven.

 

Peuters & Kleuters

Kinderen van 1 t/m 5 jaar kunnen sinds 2015 ook terecht bij de Bouwspeelplaats om te spelen in de Peuterweide. Glijbaantjes, schommel, wipwapjes, speelhuisje... alles is aanwezig om de kleinste bezoekers een plezierige tijd te bezorgen.

Kinderfeestjes

Ook in 2019 kunnen kinderfeestjes op de Bouwspeelplaats georganiseerd worden. Dat kan ook buiten de basisschoolvakanties.  
Informatie over kinderfeestjes kan worden aangevraagd bij info@hoofdstedenbuurt.nl.
Gezamenlijk wordt gekeken naar een geschikte datum.

Grote Groepen

Grote groepen, zoals schoolklassen en BSO’s vragen we om zich vooraf aan te melden via info@hoofdstedenbuurt.nl  ter voorkoming van dubbele boekingen en om vooraf de vrijwilligers in te kunnen lichten. De Bouwspeelplaats is geopend gedurende de Vlaardingse
basisschoolvakanties, maar voor scholen e.a. grote groepen zijn we op aanvraag ook buiten de vakanties geopend.

Extra Activiteiten

Buiten de vakanties vinden soms extra activiteiten plaats. Dit zijn activiteiten van de Bouwspeelplaats en soms stelt de Bouwspeelplaats het terrein ter beschikking van een activiteit, zoals de Kindercamping.
Andere activiteiten zijn bijvoorbeeld Halloween, NLDoet, Burendag, etc.
Deze activiteiten worden vooraf aangekondigd via de website en facebook.
Locatie: Bouwspeelplaats Holy, Boerderijpad 5

Nieuws Bouwspeelplaats

04 augustus 2019
dit jaar was het weer een groot succes.

Binnenkort

Geen resultaten gevonden voor deze afdeling.